Torta di nocciole piemontese con zabaione

Torta di nocciole piemontese con zabaione

4.9 174 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 30min
8 fette

Ingrediënten

  • 250 g di nocciole sgusciate e spellate
  • 4 uova
  • 180 g zucchero
  • 50 g di burro fuso + q.b.
  • ½ bustina di lievito in polvere per dolci
Zabaione
  • 80 g di Marsala
  • 6 tuorli d'uovo
  • 100 g zucchero

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 247.4 mg
Eiwitten 9.8 g
Calorieën 2013.8 kJ / 481.3 kcal
Vetten 31.4 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 5.2 g
Koolhydraten 39.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...