Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di verdure miste, i ritagli (bucce di pomodoro e cipolla, bucce di carote, piccioli di zucchina, estremità inferiore di melanzana, foglie di cavolo, foglie di sedano, gambi di prezzemolo, basilico e salvia), lavati e a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di sale grosso
- 50 g di acqua
- 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 30 g di olio extravergine di oliva
- Voeding
- per 500 g
- Calorieën
- 1845 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 31 g
- Verzadigd vet
- 4.4 g
- Vezels
- 12.9 g
- Natrium
- 16091.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1h
Composta di pesche allo zenzero e cannella
1h 30min
Ripieno per torta di mele
45min
Impasto base per pane
1h
Confettura di prugne
Geen beoordelingen
Confettura di more e pere
Geen beoordelingen
Risotto con verdure e sogliola
40min
Confettura di mele
4h
Dado per brodo vegetale senza sale
40min
Pesto mandorle e basilico
10min
Pesto di zucchine e basilico
20min
Confettura di prugne e mele
1h