Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)

3.7 23 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 25u.
800 g

Ingrediënten

  • 500 g di acqua
  • 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • 500 g di farina di grano saraceno
  • 4 g di sale
  • semi misti a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 800 g

Natrium 1582 mg
Eiwitten 62 g
Calorieën 7697 kJ / 1840 kcal
Vetten 46.5 g
Vezels 30 g
Verzadigd vet 4.3 g
Koolhydraten 312.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...