Compatibele versies
Pane di grano saraceno a fermentazione naturale (senza glutine)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 500 g di farina di grano saraceno
- 4 g di sale
- semi misti, a piacere
- Voeding
- per 800 g
- Calorieën
- 7697 kJ / 1840 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 312.5 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 30 g
- Natrium
- 1582 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane croccante di grano saraceno e semi
1 godz. 30 min
Biscotti di farina d'avena e banana
50 min
Torta di castagne (senza glutine)
1 godz. 30 min
Pagnotta ai semi senza glutine
2h
Tigelle senza glutine
3h
Anelli cioccolato e mandorle
40 min
Knäckebrot (pane croccante svedese)
1h
Biscotti di grano saraceno (senza glutine)
2h 45min
Cracker al farro
2h
Cavolfiore con pesto di noci (vegan)
40 min
Tofu di lenticchie rosse
8h 30min
Crema di nocciole
15 Min