Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
- 2 rametti di menta fresca, le foglioline
- 300 g di zucchine, a pezzi
- 3 uova
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 80 g di mozzarella per pizza, a pezzi
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 627.4 kJ / 150 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 9.8 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 549.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tortini di zucca con Taleggio cremoso
1 Std. 30 Min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1h 20min
Flan di broccoli con crema al Parmigiano Reggiano
1 Std. 15 Min
Flan al cavolo viola
55 Min
Flan con fonduta al Parmigiano Reggiano (Bimby Friend)
35 Min
Soufflé al Parmigiano Reggiano
1 Std.
Polpette di zucca
1 Std. 30 Min
Tortini di zucca
1h 20min
Mini sformati di ricotta con prosciutto cotto e verza
40 Min
Uova alla scozzese (Scotch eggs)
1 Std.
Medaglioni di broccoli e patate
1 Std. 30 Min
Koulouri Salonicco (panini di Salonicco)
1 Std. 30 Min