Polenta morbida con fonduta di Parmigiano Reggiano e tartufo nero

4.5 2 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
6 porzioni

Ingrediënten

Crema di polenta
  • 300 g di farina di mais bramata
  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale
Fonduta di Parmigiano Reggiano
  • 300 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 100 g di latte
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi)
  • 1 pizzico di noce moscata
Terminare la preparazione
  • tartufo nero fresco a lamelle, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1192.3 mg
Eiwitten 5.7 g
Calorieën 1311.9 kJ / 313.3 kcal
Vetten 12.5 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 8.2 g
Koolhydraten 40.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...