Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sacchetto aromatico e marinatura
- 2 - 3 chiodi di garofano
- 1 stecca di cannella
- 4 - 5 grani di pepe nero
- 1 rametto di rosmarino fresco intero
- 2 foglie di alloro fresche
- 800 - 1000 g di carne di manzo, tipo cappello del prete, in un unico pezzo
- 750 g di vino rosso corposo (tipo Barolo)
- farina tipo 00 q.b.
- 20 g di burro
- 20 g di olio extravergine di oliva
Brasato
- 30 g di sedano a pezzi
- 80 g di carota, pelata e a pezzi
- 100 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua
- 5 g di sale
- 25 g di concentrato di pomodoro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1546.8 kJ / 369.7 kcal
- Eiwitten
- 32.9 g
- Koolhydraten
- 2.9 g
- Vetten
- 14.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 438.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Peperonata (TM6)
45 min
Focaccia millebolle
28h
Insalata russa sottovuoto
1 godz. 30 min
Pâté di vitello in gelatina
8 godz. 30 min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30min
Brasato di manzo di Razza Piemontese al vino a Cottura Lenta con purè di patate
9 godz.
Coppa di maiale al forno con mele e composta di cipolle
2 godz.
Pomodorini sottovuoto
1 godz.
Risotto alla carbonara
2 godz.
Polenta bianca e salsiccia
1 godz. 30 min
Risotto zafferano e salsiccia
40 min
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min