Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan Brioche
- 250 g di latte
- 40 g di zucchero
- 10 - 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 25 g di burro, a pezzetti + q.b.
- 2 uova medie
- 1 cucchiaino di sale
Uova barzotte
- 6 uova fredde da frigorifero
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 180 g di salmone affumicato a fette
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2269.7 kJ / 542.5 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 80.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1792.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tagliatelle di seppie sottovuoto con ragù di lenticchie
1h 10min
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40 min
Tramezzino di segale con avocado e uova
3h 30min
Carpaccio di ravanelli con filetti di merluzzo (TM6)
30 min
Insalata di fregula con verdure insaporite
1h 10min
Insalata pantesca con sgombro
1 godz.
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1 godz. 40 min
Spezzatino di pesce spada a Cottura lenta
1 godz. 40 min
Insalata di finocchio, sedano e mela
15 Min
Carote e patate dolci al vapore
30 min
Fagiolini e taccole al vapore
40 min
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min