Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pan Brioche
- 250 g di latte
- 40 g di zucchero
- 10 - 15 g di lievito di birra fresco
- 300 g di farina manitoba
- 250 g di farina tipo 0 + q.b.
- 25 g di burro, a pezzetti + q.b.
- 2 uova medie
- 1 cucchiaino di sale
Uova barzotte
- 6 uova fredde da frigorifero
- 1000 g di acqua
Terminare la preparazione
- 180 g di salmone affumicato a fette
- 6 pizzichi di sale
- 6 pizzichi di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2269.7 kJ / 542.5 kcal
- Eiwitten
- 27.8 g
- Koolhydraten
- 80.5 g
- Vetten
- 14.4 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 1792.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filetti di salmone al Varoma con contorno di verdure
40min
Riso al curry e pollo
40min
Petto di pollo e verdure insaporite
45min
Pollo al curry (per 1 persona)
55min
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1h 40min
Rainbow Bowl
1h 10min
Salmone al vapore con piselli e riso
1h
Pollo piccante Sottovuoto con carote glassate
2 Std. 50 Min
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1h
Bocconcini di pollo piccanti
45min
Insalata con valeriana, asparagi, uova barzotte e mazzancolle
40min
Uova barzotte su purea di sedano rapa con bacon croccante
45min