Verdure miste insaporite per zuppe e stufati

Verdure miste insaporite per zuppe e stufati

4.7 22 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
400 g

Ingrediënten

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 170 g di cipolle dorate in quarti
    170 g di cipolle rosse, in quarti
  • 150 g di carote pelate e a rondelle (1-2 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 400 g

Natrium 171 mg
Eiwitten 4 g
Calorieën 1213 kJ / 290 kcal
Vetten 20 g
Vezels 9.6 g
Verzadigd vet 2 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...