Verdure miste insaporite per zuppe e stufati
TM6

Verdure miste insaporite per zuppe e stufati

4.7 (18 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 170 g di cipolle dorate in quarti
    of 170 g di cipolle rosse in quarti
  • 150 g di carote, pelate e a rondelle (1-2 cm)
  • 80 g di gambo di sedano a fette (0.5-1 cm)

Voeding
per 400 g
Calorieën
1213 kJ / 290 kcal
Eiwitten
4 g
Koolhydraten
16 g
Vetten
20 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
9.6 g
Natrium
171 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten