Risotto mascarpone e pepe rosa

Risotto mascarpone e pepe rosa

4.6 65 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 35min
2 porzioni

Ingrediënten

  • 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 1 cucchiaino di pepe rosa in grani + q.b.
  • 20 g di scalogno a metà
  • 20 g di olio extravergine di oliva
  • 160 g di riso Carnaroli (cottura 18 minuti)
  • 40 g di vino bianco
  • 420 g di acqua
  • ½ cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale
  • 70 g di mascarpone
  • 1 cucchiaino di scorza di limone grattugiata (opzionale)

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 620.6 mg
Eiwitten 13.2 g
Calorieën 2407.5 kJ / 575.5 kcal
Vetten 31 g
Vezels 0.9 g
Verzadigd vet 14 g
Koolhydraten 65 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...