Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1900 g di acqua
- 400 g di carne di manzo, in un solo pezzo (tipo scamone o codone)
- 300 g di carne di vitello, in un solo pezzo (tipo punta)
- 15 g di sale grosso
- 50 g di carota, pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di gambo di sedano
- 500 g di cotechino precotto
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2519.9 kJ / 602.3 kcal
- Eiwitten
- 64.6 g
- Koolhydraten
- 2.6 g
- Vetten
- 36.7 g
- Verzadigd vet
- 14.6 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 2874.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di vitello a Cottura Lenta con patate
11sa
Brodo di gallina
4h 10min
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2hod. 20min
Spezzatino di carne con polenta
4h
Verzata con puntine e salamelle a Cottura Lenta
2hod. 30min
Arrosto di vitello con asparagi confit
2hod.
Insalata di cavolo cappuccio, carote e pollo alla Vietnamita
30 min
Ciambella di polenta con spezzatino a Cottura Lenta
3h 30 min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Polenta bianca e salsiccia
1hod. 30min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4h 30min
Purè di patate (TM6)
1hod.