Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di polenta fredda, a pezzi
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi con la "fioreta"
30 min
Malfatti bergamaschi
40 min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2 godz. 10 min
Salsa bolzanina
15 min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40 min
Strangolapreti alla trentina
4 godz.
Spatzle verdi alla carbonara
1 godz.
Spatzle agli spinaci
1 godz.