Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 600 g di polenta fredda, a pezzi
- 220 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
- 40 g di burro morbido, a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 21.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strangolapreti alla trentina
4h
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi di spinaci
55min
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Canederli allo speck
2 Std. 40 Min
Gnocchi di pane alla salvia con pesto di crudité
45 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi con la "fioreta"
30min
Gnocchi di semolino con ragù di verdure
55min
Gnocchi di pane con radicchio e luganega
1 Std. 30 Min