Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Spatzle di zucca
- 500 g acqua
- 300 g di polpa di zucca a fette (1 cm circa)
- 1 uovo
- 130 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di noce moscata in polvere
Condimento
- 30 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e sgranata
- 50 g di birra chiara
- 30 g di panna acida (crème fraîche)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
-
30
g di Parmigiano reggiano grattugiato (optioneel)
of 30 g di pecorino grattugiato (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2481 kJ / 593 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 43.5 g
- Vetten
- 36.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1 Std. 10 Min
Spatzle verdi alla carbonara
1hod.
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1hod.
Spatzle agli spinaci
1hod.
Spatzle con salmone e zafferano
40 Min
Gnocchi zucca e salmone
1 godz. 5 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1h 40min
Spatzle integrali con pere e Gorgonzola
30 min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle di grano saraceno con Taleggio e broccoli
40 Min
Spatzle di piselli con robiola e tonno
1hod.
Spatzle alla curcuma con verza e salsiccia
40 Min