Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roastbeef
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 3 grani di pepe nero
- 700 g di carne bovina, taglio scamone, in un solo pezzo
- 500 g di acqua
Salsa verde alla rucola
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di sale
- 70 g di rucola
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 21.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vitello tonnato (per 2 persone)
5 godz. 35 min
Cappello del prete Sottovuoto con salsa verde
5sa 30 dk
Vitello tonnato
25 Std. 30 Min
Roastbeef
55 Min
Stracotto di manzo in umido
1h 30min
Tonno di coniglio
48h
Salsa tonnata
20 min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Peposo toscano
1h 30min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1 Std. 10 Min
Salsa verde "Bagnet"
15 menit
Roastbeef in salsa verde con patate
40 min