Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roastbeef
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 1 foglia di alloro fresco
- 1 spicchio di aglio
- 4 - 5 bacche di ginepro
- 2 cucchiaini di sale grosso
- 3 grani di pepe nero
- 700 g di carne bovina, taglio scamone, in un solo pezzo
- 500 g di acqua
Salsa verde alla rucola
- 30 g di Parmigiano reggiano a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 30 g di olive verdi denocciolate
- 1 pizzico di sale
- 70 g di rucola
- 100 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di salsa di senape
- 250 g di pomodori ciliegino a metà
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1314 kJ / 314 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 2.2 g
- Vetten
- 21.2 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roastbeef in salsa verde con patate
40min
Filetto di maiale ripieno (TM5)
1h 10 min
Filetto di maiale sottovuoto con Casera, patate e mele
3u. 30min
Vitello tonnato
2 Std. 45 Min
Vitello tonnato
25h 30min
Vitello tonnato sottovuoto
5 Std.
Salsa verde "Bagnet"
15min
Roastbeef Sottovuoto
5 Std. 30 Min
Tacchino tonnato sottovuoto
2h 40min
Salsa tonnata
20min
Lingua sottovuoto con salsa verde
16h 30min
Roastbeef
55 Min