Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di scalogno a metà
- 1 spicchio di aglio senz'anima
- 1 foglia di salvia fresca, grande, lavata ed asciugata
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio cottura 14 minuti)
- 100 g di vino bianco
- 700 g di acqua
-
1
cucchiaino di sale
of 1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale fatto in casa - 30 g di burro
- 50 g di formaggio Castelmagno in scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1981 kJ / 473.5 kcal
- Eiwitten
- 12.4 g
- Koolhydraten
- 65.5 g
- Vetten
- 19.8 g
Alternatieve recepten
Aperitivo al sedano (TM6)
10min
Crema ai frutti rossi (TM6)
20 min
Risotto zucchine e menta
40 min
Pasta con ragù di verdure
45 min
Aperitivo agrodolce (TM6)
10min
Aperitivo alla fragola (TM6)
15 Min
Fragole sottovuoto con salsa al cioccolato bianco
2h
Mele insaporite (400 g)
15 Min
Risotto all'Amarone
35 min
Pere insaporite (400 g)
15 Min
Risotto alle erbe aromatiche
35 min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min