Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 30 g di burro + q.b.
- 400 g di latte
- 200 g di farina tipo 00
- 3 uova
- 1 pizzico di sale
Besciamella
- 500 g di latte intero
- 40 g di burro
- 50 g di farina tipo 00
- ½ cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 2 pizzichi di noce moscata in polvere (optioneel)
Terminare la preparazione
- 250 g di Fontina a pezzi
- 250 g di prosciutto cotto a fette
- 20 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3635.9 kJ / 869 kcal
- Eiwitten
- 48.7 g
- Koolhydraten
- 56.9 g
- Vetten
- 49.1 g
- Verzadigd vet
- 27.7 g
- Vezels
- 1.2 g
- Natrium
- 49.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle con radicchio e noci
2j
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1j 30 menit
Gnocchi alla romana
1 Std. 15 Min
Crespelle ai formaggi
2j 30 menit
Pisarei e faśö
35 Min
Sciatt
1j
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2j 10 menit
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2j
Crespelle prosciutto e mozzarella
1j 30 menit
Pizzoccheri
50 menit