Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 carota, a pezzi (70 g circa)
- 1 cipolla, tagliata a metà (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 400 g di carne di cappone già pulita (intera o a pezzi)
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1535 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1402.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodo di gallina
4 Std. 10 Min
Brodo di manzo
3h 50min
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2h 30min
Canederli al formaggio
1h
Minestra imperiale tricolore
1 Std. 30 Min
Polenta
1h
Zuppa imperiale
1h
Bigoli con ragù di anatra
2h
Crema fritta alla veneziana
1 Std. 30 Min
Tortellini in brodo
1 Std. 20 Min
Ciambella romagnola
1h
Passatelli
45min