Passatelli in brodo di cappone

Passatelli in brodo di cappone

4.9 27 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 20min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1500 g di acqua
  • 1 carota a pezzi (70 g circa)
  • 1 cipolla tagliata a metà (150 g circa)
  • 1 gambo di sedano (30 g circa)
  • 400 g di carne di cappone già pulita (intera o a pezzi)
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 100 g di pangrattato
  • 2 uova
  • 2 - 3 pizzichi di noce moscata grattugiata

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 1402.1 mg
Eiwitten 39.1 g
Calorieën 1535 kJ / 367 kcal
Vetten 13.6 g
Vezels 1.1 g
Verzadigd vet 5.4 g
Koolhydraten 23.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...