Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g di acqua
- 1 carota, a pezzi (70 g circa)
- 1 cipolla, tagliata a metà (150 g circa)
- 1 gambo di sedano (30 g circa)
- 400 g di carne di cappone già pulita (intera o a pezzi)
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 100 g di pangrattato
- 2 uova
- 2 - 3 pizzichi di noce moscata grattugiata
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1535 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 39.1 g
- Koolhydraten
- 23.4 g
- Vetten
- 13.6 g
- Verzadigd vet
- 5.4 g
- Vezels
- 1.1 g
- Natrium
- 1402.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Brodo di gallina
4 godz. 10 min
Zuppa imperiale
1j
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2j 30 menit
Cappelletti ripieni in brodo di cappone
2j 30 menit
Tortellini in brodo
1j 20 menit
Passato di verdure; Minestrone di verdure con pasta (Bimby Friend)
45 Min
Ciambella romagnola
1j
Cappelletti reggiani
2j
Passatelli
45 Min
Strozzapreti pasticciati
1 Std. 40 Min
Zuppa inglese
6h
Crescentine modenesi
11 godz.