Pasticcio di agnello e purea di patate

Pasticcio di agnello e purea di patate

5.0 4 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 40min
6 porzioni

Ingrediënten

  • 150 g di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
    150 g di Gruviera, a pezzi (2-3 cm)
  • 500 g di polpa di agnello a pezzi
  • 100 g di cipolle a metà
  • 1 spicchio di aglio
  • 200 g di carote a pezzi (2 cm)
  • 30 g di olio di oliva
  • 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 200 g di funghi champignon a fettine
  • 150 g di vino bianco
  • 7 g di sale
  • ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
  • 30 g di salsa Worcestershire
  • 1000 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi (2-3 cm)
  • 400 g di latte intero
  • 1 cucchiaino colmo di sale
  • 70 g di burro a pezzi

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 32.3 g
Calorieën 2335 kJ / 558 kcal
Vetten 32.9 g
Vezels 4.7 g
Koolhydraten 35.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...