Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
of 150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm) - 500 g di polpa di agnello a pezzi
- 100 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di funghi champignon a fettine
- 150 g di vino bianco
- 7 g di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 30 g di salsa Worcestershire
- 1000 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di latte intero
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 70 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Arrosto di maiale con patate, verdure al vapore e salsa al sidro
2 godz. 20 min
Latte matcha al cocco e caramello
1 godz. 45 min
Orata con tapenade, purè di patate e sedano rapa e fagiolini in insalata
Geen beoordelingen
Sospiri sardi (senza glutine)
1h
Lenticchie in umido (Bimby Friend)
1 godz. 30 min
Besciamella
15 Min
Menù: Tonno di gallina e patate prezzemolate; Bonet
10min
Spiedini di manzo in salsa Monkey Gland
2h 25min
Tortino di verdure al Bitto
1 godz. 10 min
Crème brûlée (vegan)
4h 45min
Crêpes tropicali
40 min
Vitello tonnato rivisitato (TM6)
5h