Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
150
g di Cheddar a pezzi (2-3 cm)
of 150 g di Gruviera a pezzi (2-3 cm) - 500 g di polpa di agnello a pezzi
- 100 g di cipolle a metà
- 1 spicchio di aglio
- 200 g di carote a pezzi (2 cm)
- 30 g di olio di oliva
- 250 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 200 g di funghi champignon a fettine
- 150 g di vino bianco
- 7 g di sale
- ¼ di cucchiaino di pepe nero macinato
- 30 g di salsa Worcestershire
- 1000 g di patate a pasta farinosa pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di latte intero
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 70 g di burro a pezzi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2335 kJ / 558 kcal
- Eiwitten
- 32.3 g
- Koolhydraten
- 35.5 g
- Vetten
- 32.9 g
- Vezels
- 4.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Insalata di cavolo rosso e mele (TM6)
1h 15min
Paella di pesce con bulgur
1h
Filetto sottovuoto con salsa al pepe, patate Dauphine e fagiolini
2h 30min
Risotto con verdure e sogliola
40min
Manzo alla Wellington con purè di patate e carote al vapore
2h 40 min
Besciamella
15min
Friggitelli ripieni in pastella
45min
Ragù di carne e verdurine
30min
Vellutata di porri e patate con soia o manzo (Bimby Friend)
Keine Bewertungen
Tajarin al tartufo
Keine Bewertungen
Torta salata con ragù
1 Std. 30 Min
Panissa vercellese
35min