Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 70 g di burro
- 850 g di latte
- 350 g di farina tipo 00
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di burro a pezzi
- 70 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Terminare la preparazione
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi champignon freschi a pezzi
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- fili di erba cipollina fresca q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1914.4 kJ / 457.6 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 481.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ossibuchi ai funghi
3 godz. 30 min
Mammoli su fonduta di formaggio
1 godz. 30 min
Torta salata ricotta e spinaci
2 godz.
Nidi di patate con uova sode in salsa rosa (TM6)
1 godz. 30 min
Entrecote con risotto ai funghi
40 min
Zavata carsolina
5h
Gnocchi di broccoli
1 godz.
Cannelloni alla zucca e provola
1h 50min
Aspic di verdure
8 godz.
Torta de gee
1 godz. 30 min
Crêpes con zucca e guanciale (TM6)
2 godz.
Bignè craquelin
2 godz.