Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Crêpes
- 70 g di burro
- 850 g di latte
- 350 g di farina tipo 00
- 5 uova
- 2 pizzichi di sale
Besciamella
- 750 g di latte intero
- 60 g di burro a pezzi
- 70 g di farina tipo 00
- 1 cucchiaino raso di sale
- 3 pizzichi di pepe nero macinato
- 3 pizzichi di noce moscata grattugiata (optioneel)
Terminare la preparazione
- 100 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1 spicchio di aglio
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di funghi champignon freschi a pezzi
- 200 g di funghi porcini freschi a pezzi
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- fili di erba cipollina fresca q.b.
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1914.4 kJ / 457.6 kcal
- Eiwitten
- 17.9 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 12.5 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 481.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle con radicchio e noci
2u.
Besciamella
15min
Salame di cioccolato al caffè
3u. 30min
Crespelle agli asparagi
1u. 30min
Lasagna radicchio e salsiccia
2u.
Baci di dama alle nocciole
2u. 30min
Torta salata con melanzane e scamorza
1u. 30min
Filetto di maiale alla Wellington con patate e composta di mele
2u. 30min
Nidi di meringa
3h 20min
Torta di paccheri in piedi con prosciutto e piselli
1u. 30min
Besciamella
15min
Gnocchi di patate ripieni di speck e Brie
1h 20min