Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 1550 g di acqua
- 100 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
-
10
g di malto d'orzo
of 10 g di zucchero - 50 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 600 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 30 g di succo di limone
Farcitura
- 150 g di cipolle rosse di Tropea, pulite a fette
- 100 g di polpa di zucca a fettine
- 45 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 50 g di acqua
- 2 cucchiaini di sale
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1278.2 kJ / 305.5 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 49.1 g
- Vetten
- 10.3 g
- Verzadigd vet
- 1.7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 718.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pizza barese ai pomodorini
2h
Focaccia barese TM6
4 Std.
Focaccia millebolle
28 godz.
Biscotti di vetro segnaposto
2h
Corona di pan brioche ripiena di verdure e Asiago
3 Std. 30 Min
Torta sbrisolona al cioccolato (vegan)
1 Std. 30 Min
Panini morbidi dolci
1 Std. 30 Min
Focaccia morbida
4 Std.
Focaccia alle carote
3 Std. 30 Min
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1 Std.
Scarcedda lucana
2h
Costine di maiale al tè nero con riso e verdure al vapore
1h 40 min