Focaccia cipolle e zucca

Focaccia cipolle e zucca

4.9 37 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
10 pezzi

Ingrediënten

Impasto
  • 1550 g di acqua
  • 100 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 10 g di malto d'orzo
    10 g zucchero
  • 50 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 600 g di farina manitoba
  • 8 g di sale
  • 30 g di succo di limone
Farcitura
  • 150 g di cipolle rosse di Tropea pulite a fette
  • 100 g di polpa di zucca a fettine
  • 45 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 50 g di acqua
  • 2 cucchiaini di sale

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 pezzo

Natrium 718.7 mg
Eiwitten 7.2 g
Calorieën 1278.2 kJ / 305.5 kcal
Vetten 10.3 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 1.7 g
Koolhydraten 49.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...