Torta ai frutti rossi

Torta ai frutti rossi

3.8 9 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 3u.
8 fette

Ingrediënten

Pasta frolla
  • 100 g zucchero
  • 10 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 200 g di burro freddo, a pezzi + q.b.
  • 370 g di farina tipo 00
  • 1 uovo
  • 1 cucchiaino di estratto di vaniglia naturale
Crema pasticcera alla vaniglia
  • 500 g di latte
  • 90 g zucchero
  • 50 g di amido di mais
  • 2 uova
  • 2 tuorli d'uovo
  • 1 stecca di vaniglia i semini
    1 estratto di vaniglia naturale, fialetta
Terminare la preparazione
  • 350 g di lamponi freschi
  • 150 g di ribes rossi

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Natrium 66.4 mg
Eiwitten 11.9 g
Calorieën 2305.9 kJ / 551.1 kcal
Vetten 26.7 g
Vezels 4.2 g
Verzadigd vet 14.7 g
Koolhydraten 70.2 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...