Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 2520 g di acqua
- 10 g di miele (optioneel)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 150 g di farina tipo 1
- 300 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 100 g di noci sgusciate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 598.5 kJ / 143.1 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 211.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Impasto per pizza di Kamut®
2 Std.
Plumcake alle carote al Varoma
2 Std.
Impasto base per pane
1h
Torta marmorizzata al Varoma
2 Std.
Impasto per pane veloce
45 min.
Pane semplice
4 Std.
Pagnotta rustica
3óra
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Ciambella noci e caffè al Varoma
2h 30min
Torta pere e zenzero (TM6)
40 min.
Purè di patate (TM6)
1h