Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- burro q.b.
- 2520 g di acqua
- 10 g di miele (optioneel)
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 150 g di farina tipo 1
- 300 g di farina manitoba
- 8 g di sale
- 100 g di noci sgusciate
- 30 g di succo di limone, spremuto fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 598.5 kJ / 143.1 kcal
- Eiwitten
- 4.1 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 4.1 g
- Verzadigd vet
- 0.1 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 211.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pagnotta rustica
3 Std.
Impasto per pane veloce
45 min
Pane agli spinaci
3 Std.
Panini allo yogurt e farina di castagne
3u. 30min
Pane in cassetta pepe e curcuma
4h
Pane all'acqua
4h
Impasto base per pane
1h
Lingue croccanti
45 min
Focaccia morbida
4h
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 Std. 10 Min
Pane semplice
4h
Impasto per pizza integrale
2h