Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 490 g di acqua
-
1
cucchiaino di zucchero (optioneel)
of 1 cucchiaino di malto in polvere (optioneel) -
10
g di lievito di birra fresco sbriciolato
of 3 g di lievito di birra disidratato - 200 g di farina di segale
- 200 g di farina di forza (o manitoba)
- 30 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 12 g di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1681.3 kJ / 401.8 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 73.9 g
- Vetten
- 8.8 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 1183.3 mg
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2h
Impasto per pizza di Kamut®
2h
Pane ai cereali
3 Std.
Pizza multicereali con Brie, prosciutto crudo e confettura di fichi
3u. 35min
Pagnotta rustica
3 Std.
Pane integrale
3u. 15min
Pane contadino
19h
Pane agli spinaci
3 Std.
Panini ai semi al Varoma
2h 30min
Rosette di farro
17h 30min
Pane di segale
20h 30min
Pane in cassetta semplice
19h