Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
of 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 200 g di farina integrale di tipo manitoba
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di farina integrale di tipo manitoba
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 w)
- 12 g di sale
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- 30 di acqua
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1535.3 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1118.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2h
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Focaccia barese TM6
4h
Pizza con salame piccante TM6
3h 30 min
Pane in cassetta semplice
19h
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Pane semplice
4h
Panini alla birra e formaggio Cheddar
3h 15min
Pa Gialt (Pane giallo)
3h 30 min
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Focaccia integrale con cipolle e peperoni
3h 20min