Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
of 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 200 g di farina integrale di tipo manitoba
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 100 g di farina integrale di tipo manitoba
- 100 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 w)
- 12 g di sale
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- olio extravergine di oliva q.b.
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- 30 di acqua
- 35 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 5 g di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1535.3 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 63.2 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 8.4 g
- Natrium
- 1118.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pinsa farcita
3hod.
Panini integrali alla paprika
3h 30min
Panini della Val Venosta
15h 30min
Torta di riso alla cannella
5h
Filone di segale
4u.
Pane di segale
20 Std. 30 Min
Pizza romana con fiori di zucca e alici
24h
Focaccia cipolle e zucca
2 Std.
Focaccia genovese (TM6)
5h
Focaccia barese TM6
4u.
Impasto per pizza integrale
2 Std.
Pizza con salame piccante TM6
3h 30min