Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lievitino
- 260 g di acqua
-
20
g di lievito madre di segale
of 2 g di lievito di birra fresco - 200 g di farina di segale
Starter
- 50 g di pangrattato
- 100 g di acqua
Pane
- 1580 g di acqua (di cui 80 g fredda)
- 200 g di farina tipo 1 forte (almeno W320)
- 150 g di farina di segale + q.b.
- 15 g di sale
- 10 g di semi misti (cumino e finocchio)
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 1500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- 2 cucchiaini di semi di finocchio
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 8705 kJ / 2210 kcal
- Eiwitten
- 59 g
- Koolhydraten
- 424 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 37.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hummus di fagioli neri con chips di mais
1j 30 menit
Pane di segale
3h 20 min
Pane di segale e erbe aromatiche
17 Std. 30 Min
Pane alle erbe mediterranee e ricotta
21 godz.
Lievito madre con farina di segale
96 Std. 20 Min
Pane di kamut e farro
4 Std.
Filone di segale
4 Std.
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Pane ai semi di girasole
22 godz.
Pane morbido di farro
19h
Panini di segale
12 Std.
Pane in cassetta semplice
19h