Sacher Torte (senza glutine)

Sacher Torte (senza glutine)

4.3 12 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 3u.
10 porzioni

Ingrediënten

Albicocche
  • 150 g di albicocche secche denocciolate
  • 150 g di acqua calda (non bollente)
Pan di Spagna
  • 120 g di farina di mandorle
  • 40 g di farina di avena
  • 100 g di cacao amaro in polvere
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 ½ cucchiaino di bicarbonato di sodio
  • 100 g di datteri denocciolati
  • 240 g di acqua
  • 6 uova
  • 60 g di olio di oliva
  • 40 g di olio di cocco
  • 5 g di aceto di mele
Glassa al cioccolato
  • 150 g di cioccolato fondente (85% di cacao), a pezzi
  • 80 g di acqua

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 107.4 mg
Eiwitten 6.4 g
Calorieën 1340 kJ / 321 kcal
Vetten 23.9 g
Vezels 5.9 g
Verzadigd vet 8.6 g
Koolhydraten 20 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...