Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semi fermentati
-
25
g di chicchi di segale
of 25 g di farro -
40
g di chicchi di segale in fiocchi + q.b.
of 40 g di fiocchi di farro + q.b. - 40 g di semi di zucca
- 40 g di semi di girasole
- 20 g di semi di sesamo
-
20
g di semi di lino
of 20 g di semi di chia - 5 g di sale
- 180 g di acqua
Pre-impasto (preparare la sera)
- 70 g di acqua fredda
- 120 g di farina integrale
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto principale (il mattino seguente)
- olio di cocco q.b.
- 190 g di farina tipo 0 + q.b.
- 100 - 110 g di acqua fredda
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
- 5 g di lievito di birra fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 408 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 99 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pane di segale e erbe aromatiche
17h 30 min
Pane in cassetta semplice
19h
Pane semplice
4h
Pane contadino
19h
Baguette integrale
5h
Pane ai semi di girasole
22sa
Pane ai cereali
3h
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
1h 10min
Pane di segale
20h 30min
Panini integrali alla paprika
3h 30min
Pane proteico
1h 30min
Pancarrè ai 5 cereali
5h