Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Semi fermentati
-
40
g di chicchi di segale in fiocchi + q.b.
of 40 g di fiocchi di farro + q.b. - 40 g di semi di zucca
- 40 g di semi di girasole
- 20 g di semi di sesamo
-
20
g di semi di lino
of 20 g di semi di chia - 5 g di sale
-
40
g di chicchi di segale in fiocchi
of 40 g di fiocchi di farro in fiocchi - 180 g di acqua
Pre-impasto (preparare la sera)
- 70 g di acqua fredda
- 120 g di farina integrale
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto principale (il mattino seguente)
- olio di cocco q.b.
- 190 g di farina tipo 00
- 100 - 110 g di acqua fredda
- 1 cucchiaio di curcuma in polvere
- 5 g di lievito di birra fresco
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 408 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 99 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Impasto per pizza integrale
2h
Impasto base per pane
1h
Pane ai cereali
3 Std.
Pane in cassetta semplice
19j
Pane di kamut e farro
4h
Pane contadino
19j
Pane semplice
4h
Pane toscano (TM6)
16 Std. 30 Min
Pane integrale
3 Std. 15 Min
Baguette integrale
5 Std.
Pane morbido di farro
19j
Pane veneziano
18 godz. 30 min