Crostata ripiena alle mele

Crostata ripiena alle mele

4.6 11 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 2u.
8 fette

Ingrediënten

Pasta frolla
  • 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 100 g di zucchero di canna
  • 150 g di farina tipo 00
  • 150 g di fecola di patate
  • 120 g di burro freddo, a tocchetti
  • 1 tuorlo
  • 1 uovo
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1 pizzico di sale
Ripieno e terminare la preparazione
  • 4 mele Cripps Pink (Pink Lady) a tocchetti (2 cm)
  • 3 cucchiai di Rum bianco
  • 2 cucchiai zucchero
  • 1 limone, preferibilmente biologico la scorza tritata e il succo
  • gelato alla crema a piacere
    panna montata, a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Natrium 110.6 mg
Eiwitten 3.8 g
Calorieën 1494.6 kJ / 357.3 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 7.8 g
Koolhydraten 55.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...