Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa alle fragole
- 200 g di fragole, pulite e a pezzi
- 50 g di zucchero
- 1 limone, il succo spremuto fresco e filtrato
Spumoso alla ricotta
- 80 g di zucchero
- 1 limone, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di ricotta fresca, scolata
- 250 g di panna (min. 30% di grassi)
- frutti di bosco, misti, freschi, a piacere
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 661 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 2.6 g
- Koolhydraten
- 14.7 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 33.7 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salsa alla vaniglia (crema inglese)
15 Min
Panna cotta con salsa al caramello
6 Std. 20 Min
Salsa al caramello (TM6)
1sa 30 dk
Coulis di fragole
20 Min
Panna cotta (per 2 persone)
5 Std. 30 Min
Crema yogurt, mascarpone e limone (TM6)
10 Min
Aperitivo alla fragola (TM6)
15 Min
Panna cotta con coulis di albicocche
6h 15min
Salsa alle fragole con mousse di crescenza
2h
Pesche sottovuoto con crema alle nocciole
2h
Budino al miele e rum con salsa alle fragole
2 Std. 30 Min
Panna cotta allo yogurt greco e pesche
4 Std. 30 Min