Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1550 g di acqua
-
5
g di malto d'orzo
of 5 g di zucchero - 12 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 40 g di strutto
- 500 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- olio extravergine di oliva q.b.
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 290.5 kJ / 69.4 kcal
- Eiwitten
- 1.9 g
- Koolhydraten
- 13.1 g
- Vetten
- 1.4 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 132.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia genovese (TM6)
5h
Impasto base per pane
1h
Grissini al sesamo
2h 30min
Impasto per pane veloce
45min
Grissini torinesi
1h 35min
Pane tartaruga
20 godz.
Panini morbidi dolci
1h 30min
Pane a fisarmonica con burro aromatizzato alle olive
2h 30min
Focaccia millebolle
28h
Lingue croccanti
45min
Focaccia alle cipolle
2 Std. 40 Min
Michetta (TM6)
6h 30min