Apparaten en accessoires
Grissini Rubatà
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 30min
30 pezzi
Ingrediënten
-
1550 g di acqua
-
5 g di zucchero5 g di malto d'orzo
-
12 g di lievito di birra fresco sbriciolato
-
40 g di strutto
-
500 g di farina tipo 00
-
10 g di sale
-
olio extravergine di oliva q.b.
-
30 g di succo di limone
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Natrium
132.1 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
290.5 kJ /
69.4 kcal
Vetten
1.4 g
Vezels
0.4 g
Verzadigd vet
0.5 g
Koolhydraten
13.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Voi...Noi...Bimby® - Settembre 2023
31 recepten
Italië
Italië
Misschien vind je het ook leuk...
Pane al pomodoro
16h
Crespelle agli asparagi
1h 30 min.
Focaccia alle cipolle
2h 40 min.
Aceto di sidro di mele e ribes
4h 20 min.
Pane al rosmarino
4h
Grissini intrecciati alla paprika
2h 30 min.
Michetta (TM6)
6h 30 min.
Pinsa farcita
3h
Focaccia millebolle
28h
Grissini torinesi
1h 35 min.
Pane all'acqua
4h
Focaccia
6h