Pan brioche senza glutine

3.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
12 fette

Ingrediënten

Pre-impasto
  • 180 g di latte
  • 10 g di zucchero
  • 25 g di lievito di birra fresco sbriciolato
  • 20 g di farina di grano saraceno
Impasto
  • 3 uova
  • 380 g di farina senza glutine + q.b.
  • 60 g di zucchero
  • 5 g di sale
  • 2 cucchiai di psillio
  • 100 g di burro a pezzi + q.b.
Terminare la preparazione
  • 1 uovo battuto

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Eiwitten 3.81 g
Calorieën 1050 kJ / 251 kcal
Vetten 10.14 g
Vezels 3.76 g
Koolhydraten 32.49 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...