Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g di latte intero
- 40 g di zucchero (optioneel)
- 1 bustina di fermenti per yogurt in polvere
- 250 g di acqua
- 30 g di succo di limone
- Voeding
- per 1 vasetto
- Calorieën
- 414.7 kJ / 99.1 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11.3 g
- Vetten
- 4 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 50.3 mg
Alternatieve recepten
Ricotta (TM6)
16 godz. 30 min
Yogurt di anacardi alla vaniglia (vegan)
14h
Yogurt
12 godz.
Cremoso alla soia (con fermenti per yogurt )
10óra 30p
Cremoso di soia alla vaniglia (con fermenti per yogurt)
10 godz. 15 min
Yogurt greco con composta di frutti di bosco
19h
Yogurt ai frutti di bosco (con fermenti per yogurt)
10óra 30p
Mele sottovuoto alla cannella
1 godz. 50 min
Yogurt naturale (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt al caffè (con fermenti per yogurt)
12h 15min
Yogurt con latte condensato
12 godz. 10 min
Yogurt al naturale (nel boccale)
12 godz. 10 min