Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta frolla
- 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
- 100 g di zucchero di canna
- 150 g di farina tipo 00
- 150 g di fecola di patate
- 120 g di burro freddo, a tocchetti
- 1 tuorlo
- 1 uovo
- 1 stecca di vaniglia, i semini
- 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
- 150 g di confettura di albicocche
- 500 g di albicocche fresche, snocciolate e tagliate a metà
- 30 g di zucchero di canna
- gelato alla crema, a piacere
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1272.1 kJ / 304 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 51.1 g
- Vetten
- 11.1 g
- Verzadigd vet
- 6.2 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 89.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostata ai cachi
1 Std.
Crostata di frutta arcobaleno
1hod. 40min
Panna cotta alle pesche
3 Std. 15 Min
Coppa cookies
3 Std. 30 Min
Torta soffice alle fragole
2h
Ciambellone all'uva
1 Std.
Crostata ripiena alle mele
2h
Plumcake colomba di Pasqua
2h
Torta soffice alle albicocche
1 Std.
Torta frangipane alle mele
2 Std. 20 Min
Torta amaretti e mela
2h
Muffin della nonna alle mele
45 Min