Crostata alle albicocche

Crostata alle albicocche

4.4 10 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u.
10 fette

Ingrediënten

Pasta frolla
  • 5 g di scorza di limone (senza la parte bianca)
  • 100 g di zucchero di canna
  • 150 g di farina tipo 00
  • 150 g di fecola di patate
  • 120 g di burro freddo, a tocchetti
  • 1 tuorlo
  • 1 uovo
  • 1 stecca di vaniglia i semini
  • 1 pizzico di sale
Terminare la preparazione
  • 150 g di confettura di albicocche
  • 500 g di albicocche fresche, snocciolate e tagliate a metà
  • 30 g di zucchero di canna
  • gelato alla crema a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 89.9 mg
Eiwitten 3.1 g
Calorieën 1272.1 kJ / 304 kcal
Vetten 11.1 g
Vezels 1.4 g
Verzadigd vet 6.2 g
Koolhydraten 51.1 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...