Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di farina senza glutine per pane
- 320 g di latte
-
25
g di strutto
of 25 g di olio extravergine di oliva - 2 cucchiaini di sale
- 1 bustina di lievito istantaneo per torte salate, consentito da prontuario
- olio di arachidi
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1615.8 kJ / 386.2 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 74.3 g
- Vetten
- 6.5 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 674.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta brisèe (senza glutine)
1 Std. 15 Min
Pane veloce (senza glutine)
1h
Gnocco rustico emiliano (senza glutine)
2h 50min
Piadina (senza glutine)
1h 20min
Pizza Dolomiti (senza glutine)
2 godz. 55 min
Crêpes (senza glutine)
50 min
Crespelle alla valdostana (senza glutine)
1h 30min
Burger buns (senza glutine)
5 Std.
Focaccia al rosmarino (senza glutine)
2h 50min
Pizza "come in pizzeria" (senza glutine)
2 godz. 55 min
Besciamella (senza glutine)
15 menit
Pasta per pizza (senza glutine)
2h 10min