Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g di latte intero
- 10 g di lievito di birra fresco, sbriciolato
- 5 g di zucchero
- 600 g di farina manitoba
- 140 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di sale
- 80 g di acqua
- sale grosso, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1834.3 kJ / 438.4 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 60.4 g
- Vetten
- 19.4 g
- Verzadigd vet
- 3.4 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 511.3 mg
Alternatieve recepten
Focaccia
6 Std.
Focaccia millebolle
28h
Focaccia al rosmarino
2hod. 30min
Focaccia alle patate (per 1 persona)
1hod. 30min
Focaccia con i fiocchi (di Erica Liverani)
4h 5min
Focaccia a bastone
5 Std.
Focaccia patate e rosmarino (TM6)
1hod.
Pizza al caprino e peperone crusco
26 Std. 15 Min
Pizzette rosse
4h
Bruco tramezzino
6h 30min
Mini plumcake al cioccolato
40 Min
Focaccia croccante stracchino e squacquerone
2hod.