Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1208.6 kJ / 288.9 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 398.7 mg
Alternatieve recepten
Ciambelline al vino rosso
1h
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Ciambellone alla frutta secca
55min
Torta al testo
1h
Crescia al formaggio
3 Std. 10 Min
Maritozzo romano
11 Std.
Ciaramicola
1h
Arancini di Carnevale
4h
Torcolo di San Costanzo
5 Std. 30 Min
Pizza di pasqua dolce
3 godz.
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Fave dei Morti
55min