Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1208.6 kJ / 288.9 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 398.7 mg
Alternatieve recepten
Ciambellone alla frutta secca
55 Min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Maritozzo romano
11h
Pizza di pasqua dolce
3h
Panpepato
25 godz. 40 min
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50min
Tozzetti
1h 30min
Torcolo di San Costanzo
5h 30min
Ciaramicola
1h
Crescia al formaggio
3h 10 min
Ciambelline al vino rosso
1h
Torta al testo
1h