Torta di Pasqua al formaggio umbra

Torta di Pasqua al formaggio umbra

4.4 57 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 4u.
8 fette

Ingrediënten

  • 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g di latte
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 3 uova
  • 280 g di farina manitoba
  • 50 g di burro fuso
  • 5 g di sale
  • 50 di Gruviera a cubetti
  • 20 g di Gruviera a cubetti

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 fetta

Natrium 398.7 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 1208.6 kJ / 288.9 kcal
Vetten 14.2 g
Vezels 0.8 g
Verzadigd vet 8.3 g
Koolhydraten 27.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...