Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 50 g di latte
- 10 g di lievito di birra fresco
- 3 uova
- 280 g di farina manitoba
- 50 g di burro fuso
- 5 g di sale
- 50 di Gruviera a cubetti
- 20 g di Gruviera a cubetti
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1208.6 kJ / 288.9 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 27.6 g
- Vetten
- 14.2 g
- Verzadigd vet
- 8.3 g
- Vezels
- 0.8 g
- Natrium
- 398.7 mg
Alternatieve recepten
Pizza di Pasqua
3 Std.
Supplì (di Francesca Romana Barberini)
50 min
Pizza di pasqua dolce
3 Std.
Torcolo di San Costanzo
5h 30 min
Maritozzo romano
11 godz.
Ciaramicola
1h
Ciambellone alla frutta secca
55 min
Torta al testo
1h
Tozzetti
1h 30min
Ciambelline al vino rosso passito
1h
Crescia al formaggio
3h 10min
Ciambelline al vino rosso
1h