Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 200 g di acqua
- 3 g di lievito di birra fresco
-
400
g di farina di forza W330
of 400 g di farina manitoba - 120 g di acqua fredda
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di malto d'orzo liquido
- 8 g di sale
Condimento e termine della preparazione
-
150
g di mozzarella di bufala a fette
of 150 g di mozzarella fiordilatte a fette - 1 spicchio di aglio
- 20 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di zucchine, a cubetti (2 cm)
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 200 g di pomodorini a metà
- 50 g di Parmigiano Reggiano a scaglie
- 3 - 4 foglie di basilico fresche, lavate
- Voeding
- per 1 porzioni
- Calorieën
- 2560 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1060 mg
Alternatieve recepten
Besciamella (TM6)
15min
Pizza napoletana
9h
Pizza margherita (per 1 persona)
1h 30min
Pinsa romana
5h
Pizza romana bianca
6 godz. 30 min
Pizza con salame piccante
2h
Pizza integrale con crema di asparagi, mascarpone e salmone affumicato
5h 30min
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Pizza Gourmet con friggitelli e alici marinate
4h
Pizza con polpette in salsa piccante, scamorza e peperoni
3h 50 min
Pizza rossa con burrata, melanzane e zucchine insaporite
3h 45min
Pane semintegrale a lievitazione naturale
15 Std. 30 Min