Pizza romana con fiori di zucca e alici

Pizza romana con fiori di zucca e alici

4.9 18 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 24u.
4 porzioni

Ingrediënten

Pre-impasto
  • 3 g di lievito di birra disidratato
    7 g di lievito di birra fresco
  • 350 g di acqua
  • 10 g di zucchero di canna
  • 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
  • 15 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
  • 12 g di sale
Lievitazione
  • 500 g di acqua
  • 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
  • semola rimacinata di grano duro q.b.
  • 20 fiori di zucca puliti
  • 400 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata
  • 10 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Natrium 1402 mg
Eiwitten 35.3 g
Calorieën 3174.3 kJ / 758.8 kcal
Vetten 26.6 g
Vezels 16.1 g
Verzadigd vet 11.9 g
Koolhydraten 102 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...