Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pre-impasto
-
3
g di lievito di birra disidratato
of 7 g di lievito di birra fresco - 350 g di acqua
- 10 g di zucchero di canna
- 300 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
Impasto
- 15 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 200 g di farina tipo 1 per pizza (almeno 280 W)
- 12 g di sale
Lievitazione
- 500 g di acqua
- 30 g di succo di limone
Terminare la preparazione
- semola rimacinata di grano duro q.b.
- 20 fiori di zucca puliti
- 400 g di mozzarella fiordilatte, ben sgocciolata
- 10 filetti di acciuga sott'olio, sgocciolati
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3174.3 kJ / 758.8 kcal
- Eiwitten
- 35.3 g
- Koolhydraten
- 102 g
- Vetten
- 26.6 g
- Verzadigd vet
- 11.9 g
- Vezels
- 16.1 g
- Natrium
- 1402 mg
Alternatieve recepten
Pizza romana (di Gabriele Bonci)
24h
Burger vegetali
5 Std.
Cookies
1hod.
Pane contadino
19h
Pizza 'nduja e caciocavallo
9h
Focaccia integrale a lunga lievitazione
24h
Impasto base per pane
1hod.
Pizza vegetariana con Affettatutto Bimby® (TM6)
3 Std.
Pane semplice
4h
Pizza con patate, funghi porcini e salsiccia
3h 50min
Pizza barese ai pomodorini
2hod.
Pizza con salame piccante TM6
3h 30 min