Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 g di lievito di birra disidratato
- 80 g di burro a pezzi
- 650 g di acqua
- 800 g di farina tipo 00
- 10 g di sale
- 30 g di succo di limone
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 10 g di fiocchi di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1730.8 kJ / 413.7 kcal
- Eiwitten
- 8.9 g
- Koolhydraten
- 61.9 g
- Vetten
- 16.2 g
- Verzadigd vet
- 5.3 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 789.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Focaccia alle cipolle
2h 40min
Pop corn di patate
1 godz. 30 min
Impasto base per pane
1 godz.
Canederli agli spinaci
2 godz. 30 min
Panini morbidi dolci
1 godz. 30 min
Taralli alle cipolle
3h 30min
Baguette pancetta e provolone
5h 30min
Bortellina
30 min
Panini ai semi al Varoma
2 godz. 30 min
Focaccia
6 godz.
Focaccia a bastone
5u.
Impasto per pizza di Kamut®
2 godz.