Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa di media dimensione (vedere consigli)
Gnocchi di patate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 - 360 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crespelle con radicchio e noci
2 Std.
Besciamella
15 min
Tagliatelle al ragù
1h 10 min
Torta della nonna (TM6)
1h 30 min
Ravioli ricotta e spinaci
10h
Gnocchi al ragù
2 godz. 10 min
Tortelloni prosciutto crudo e squacquerone
1h 30 min
Besciamella
15 min
Polenta
1h
Ragù di carne alla bolognese
1sa 15 dk
Gnocchi di patate
1sa 15 dk
Risotto alla milanese (per 2 persone)
25 Min