Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pelare le patate
- 600 g di acqua
- 800 g di patate a pasta farinosa di media dimensione (vedere consigli)
Gnocchi di patate
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1000 g di acqua
- 350 - 360 g di farina tipo 00 + q.b.
- 1 uovo (da 60 g circa)
- 1 ½ - 2 cucchiaini di sale, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1410 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 13.4 g
- Koolhydraten
- 65.4 g
- Vetten
- 4.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Panna cotta con pesche insaporite
5 Std. 15 Min
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1 Std.
Lonza di maiale sottovuoto con salsa al burro
3h 30min
Besciamella
15 min
Besciamella
15 min
Polenta
1 Std.
Spaghetti con polpette al sugo (Bimby Friend)
45 min
Gnocchi di pane al basilico al sugo di pomodorini freschi
50min
Crespelle ai formaggi
2h 30min
Focaccia ad alta idratazione TM6
5h
Tagliatelle al ragù
1h 10min