Gnocchi di ceci al ragù

Gnocchi di ceci al ragù

3.4 7 beoordelingen
Voorbereiding. 40min
Totaal 1u. 15min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 1000 g di acqua
  • 1 cucchiaio di sale grosso
  • 800 g di patate a pasta farinosa pelate e a fettine (2-3 mm)
  • 200 g di farina di ceci
  • 100 g di amido di mais (maizena)
  • 1 uovo
  • ragù di carne (vedere consigli)

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 porzione

Eiwitten 37.3 g
Calorieën 2791 kJ / 667 kcal
Vetten 20.6 g
Vezels 3.7 g
Koolhydraten 88.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...