Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di acqua
Ripieno
- 150 g di foglie di cavolo verza a pezzi
- 50 g di porro
- 30 g di radice fresca di zenzero pelata
- 5 g di erba cipollina fresca a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 250 g di carne trita di manzo
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di salsa di soia chiara
- 10 g di olio di sesamo
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 209 kJ / 49.9 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 133 mg
Alternatieve recepten
Salsa agrodolce cinese
15 min
Ravioli 'Shao mai'
2 godz.
Panini ripieni di carne di maiale cotti al vapore (Nikuman)
2 godz.
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1h 35min
Shao mai di gamberi al vapore
1 godz. 15 min
Involtini primavera
1 godz. 15 min
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1hod. 5min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 Std. 20 Min
Gyoza
1 godz.
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min
Ravioli di gamberi al vapore
1 godz. 15 min