Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Impasto
- 250 g di farina tipo 00 + q.b.
- 150 g di acqua
Ripieno
- 150 g di foglie di cavolo verza a pezzi
- 50 g di porro
- 30 g di radice fresca di zenzero pelata
- 5 g di erba cipollina fresca a pezzi
- ½ - 1 cucchiaino di sale
- 250 g di carne trita di manzo
- 10 g di aceto di riso
- 10 g di salsa di soia chiara
- 10 g di olio di sesamo
- 500 g di acqua
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 209 kJ / 49.9 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 7.1 g
- Vetten
- 1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 133 mg
Alternatieve recepten
Gyoza
1h
Involtini primavera di gamberi con salsa agrodolce
1hod. 5min
Involtini primavera
1 Std. 15 Min
Salsa agrodolce cinese
15 Min
Panini al vapore con pancia di maiale e cavolo rosso (Gua Bao)
1 Std. 20 Min
Uramaki (per 1 persona)
1 Std. 30 Min
Sushi misto (per 1 persona)
10h 30min
Ravioli al vapore
45 Min
Ravioli di cavolo e maiale cotti a vapore
1 Std. 35 Min
Shao mai di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Ravioli di gamberi al vapore
1 Std. 15 Min
Baozi di maiale al vapore
2 godz. 10 min