Crema al Parmigiano Reggiano

Crema al Parmigiano Reggiano

4.3 50 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
1 Ricetta completa

Ingrediënten

  • 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (stagionatura 24 mesi)
  • 50 g di burro morbido
  • 1 cucchiaino di aceto balsamico bianco
    1 cucchiaino di aceto balsamico
  • ¼ di cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato
  • fette di pane tostato, a piacere
  • foglie di salvia fresca a piacere

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Ricetta completa

Eiwitten 39 g
Calorieën 3791 kJ / 906 kcal
Vetten 83 g
Koolhydraten 0 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...