Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
of 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3791 kJ / 906 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 83 g
Alternatieve recepten
Mini soufflé con fonduta al Parmigiano Reggiano
1h 30min
Biscotti al pecorino e mousse di barbabietola
1h 30min
Purè di carote e latte di cocco
50 min
Crostoni saporiti
35min
Crema di formaggio all'aneto
10min
Mousse al cardamomo e zafferano con coulis di lamponi
6h 20min
Marinatura al vino rosso e salsa Worchester
15min
Crema di patate con polpo
1h
Mousse salmone e aneto
10min
Salsa olandese (TM6)
15min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Tartellette alle cipolle caramellate
1h