Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
of 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3791 kJ / 906 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 83 g
Alternatieve recepten
Mousse salmone e aneto
10 Min
Salsa aurora (besciamella al pomodoro)
15 Min
Fonduta svizzera
20 Min
Polenta con fonduta di formaggi
1 Std. 15 Min
Bruschette con patè di pomodori secchi all'arancio
4h 10min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 Min
Mini flan di Parmigiano e miele (di Sebastiano Rovida)
1 Std. 10 Min
Crostini di pane bianco con mousse al prosciutto crudo
5h 10 min
Pesto di robiola al sapore di mare
10 Min
Salsa ricotta, basilico e miele
15 Min
Uovo barzotto con salsa bernese al finocchietto, fave, pancetta e pane croccante all’aglio (di Chef in Camicia)
1 Std.