Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 50 g di burro morbido
-
1
cucchiaino di aceto balsamico bianco
of 1 cucchiaino di aceto balsamico - ¼ di cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe bianco macinato
- fette di pane tostato, a piacere
- foglie di salvia fresca, a piacere
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 3791 kJ / 906 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 0 g
- Vetten
- 83 g
Alternatieve recepten
Crema di patate dolci con arachidi e coriandolo
30min
Frittelle di patate e Parmigiano
30min
Fonduta di formaggio
20 min
Uova alla coque in salsa alla senape
30min
Nel giardino zen
1h 30min
Sformatini formaggio e aromatiche (tartra)
1h
Zuppa di cipolle alla francese
5h 30min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Fonduta svizzera
20 min
Flan di carote
50min
Fonduta di Parmigiano Reggiano
25 min
Polenta con fonduta di formaggi
1h 15 min