Pesto di prezzemolo

Pesto di prezzemolo

4.8 87 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
300 g

Ingrediënten

  • 80 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (2-3 cm)
  • 30 g di nocciole sgusciate
  • ¼ spicchio di aglio (optioneel) senz'anima
  • 80 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 130 g di olio extravergine di oliva
  • 2 pizzichi di pepe bianco macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 300 g

Natrium 1148.2 mg
Eiwitten 35.6 g
Calorieën 7033.2 kJ / 1681 kcal
Vetten 168.2 g
Vezels 5.6 g
Verzadigd vet 34.6 g
Koolhydraten 12.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...