Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cipolle caramellate
- 300 g di cipolle rosse a fettine (5 mm)
- 25 g di burro, a pezzi
- 30 g di zucchero di canna chiaro
- 20 g di aceto balsamico
Terminare al preparazione
- 1 rotolo di pasta fillo (120 g)
- 20 g di burro fuso
- 60 g di caprino, a pezzi (1 cm)
- 2 - 3 rametti di timo fresco, le foglioline
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 194 kJ / 46 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bignè con tre mousse
2 Std.
Cipolle caramellate (400-500 g)
50 min
Sformatini di zucca con fonduta al Taleggio
55min
Brie in crosta con cipolle caramellate
1h 10min
Mini crostatine salate con burrata e acciughe
45 min
Mini savarin con crema di rucola e pomodorini confit
2 Std.
Bignè al radicchio con glassa al taleggio
1 Std. 20 Min
Tarte tatin di cipolle di Tropea
1h 30min
Mini cheesecake al taleggio con pere caramellate
9 godz.
Mini cheesecake salate al basilico
3h 30min
Flan di funghi porcini
1 godz.
Bicchierini capresi
30 min