Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g di polpa di zucca a pezzi
- 150 - 160 g di farina tipo 00
- 1 uovo
- 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 20 g di burro
- 2 foglie di salvia fresca
- 100 g di salmone affumicato a listarelle
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1644.4 kJ / 392.8 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 39.2 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 105.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Canederli alle barbabietole con salsa al Parmigiano reggiano
1h 10 min
Spatzle verdi alla carbonara
1h
Spätzle agli spinaci con panna e speck
1h
Gnocchi di zucca al Taleggio
1h 10 min
Spatzle di zucca con salsiccia
1h
Ravioli alla rapa rossa con burro e salvia
1h 30 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 godz. 40 min
Spatzle alla barbabietola
30 min
Spatzle rosa con triglie e piselli
1h
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1h
Gnocchi di spinaci
55 min
Gnocchi di zucca gialla
1 godz. 5 min