Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di vin santo
- 50 g di brodo vegetale (opzionale)
- 30 fette di pane tipo toscano
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di pasta di acciughe
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 371 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Trippa alla fiorentina
1 godz. 15 min
Paté di fegatini
30 Min
Pappa al pomodoro
35min
Peposo toscano
1h 30min
Schiacciata con l'uva
2h
Schiacciata fiorentina
50 min
Crostini con crema di milza
1h
Castagnaccio
1h
Lampredotto
1 godz. 20 min
Schiacciata con l'uva
2h
Pan co' Santi
7 Std.
Pici all'aglione
1h 25min