Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 scalogno in quarti
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 300 g di fegatini di pollo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 100 g di vin santo
- 50 g di brodo vegetale (opzionale)
- 30 fette di pane tipo toscano
- 20 g di capperi sotto sale, dissalati
- 20 g di pasta di acciughe
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 371 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 4.2 g
- Koolhydraten
- 13.5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Ricciarelli
7 Std.
Crostini con crema di milza
1 godz.
Trippa alla fiorentina
1u. 15min
Pan co' Santi
7 Std.
Pici all'aglione
1 godz. 25 min
Lampredotto
1 Std. 20 Min
Schiacciata con l'uva
2 Std.
Peposo toscano
1h 30min
Schiacciata fiorentina
50 min
Pappa al pomodoro
35 min
Paté di fegatini
30 min
Castagnaccio
1 godz.