Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di pomodori perino a metà
- 60 g di cipollotti di Tropea a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 46 kJ / 11 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Confettura di pesche
1h 20min
Confettura di fichi
1 Std.
Conserva di datterini e verdure
7 godz.
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Confettura di more
45 Min
Confettura di albicocche
1 Std. 30 Min
Pomodorini al naturale
1 Std.
Composta di prugne
45 Min
Composta di prugne e rosa canina (a ridotto contenuto di zuccheri)
1h 20min
Sugo all'ortolana
1 Std. 5 Min
Confettura di pere e scorzette di limone
1 Std. 10 Min
Confettura di prugne
45 Min