Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g di pomodori perino a metà
- 60 g di cipollotti di Tropea a metà
- 50 g di olive taggiasche denocciolate
- 1 cucchiaio di capperi sotto sale, sciacquati
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di origano secco
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 46 kJ / 11 kcal
- Eiwitten
- 0.4 g
- Koolhydraten
- 1.5 g
- Vetten
- 0.4 g
- Vezels
- 0.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Composta di pomodori e capperi
1 Std.
Conserva di datterini e verdure
7h
Pomodorini al naturale
1 Std.
Confettura di pesche
1h 20min
Composta di prugne
45 min
Peperoncini farciti sott'olio
721 godz. 20 min
Cipolline sott'olio
361 godz. 10 min
Giardiniera sott'aceto
721h 25min
Sugo all'ortolana
1h 5min
Conserva di pomodoro classica
7 Std. 20 Min
Zucchine sott'olio
723 godz. 15 min
Sugoli di uva
1 Std.