Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
- 30 g di scalogno
- 70 g di burro
- 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
- 60 g di vino bianco secco
- 820 g di brodo vegetale
- ½ - 1 cucchiaino di sale, a seconda del gusto personale
- tartufo nero fresco a scaglie
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1397.3 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 7.4 g
- Koolhydraten
- 32.7 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 375 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto zafferano e pioppini
40min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Risotto agli asparagi
30min
Risotto pere e Castelmagno
35min
Risotto allo zafferano (per 1 persona)
25min
Cuore allo zafferano (senza lattosio)
30min
Risotto cremoso della Vigilia (TM6)
50min
Risotto ai 4 formaggi (per 1 persona)
25min
Risotto al ragù bianco di mare
30min
Coda di rospo croccante su purea nera
1 Std. 50 Min
Vellutata di ceci
1 Std. 10 Min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min