Risotto al tartufo

Risotto al tartufo

4.0 28 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porzioni

Ingrediënten

  • 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (3 cm)
  • 30 g di scalogno
  • 70 g di burro
  • 320 g di riso per risotto (es. Carnaroli, Arborio), cottura 14-15 minuti
  • 60 g di vino bianco secco
  • 820 g di brodo vegetale
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a seconda del gusto personale
  • tartufo nero fresco a scaglie

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 375 mg
Eiwitten 7.4 g
Calorieën 1397.3 kJ / 334 kcal
Vetten 20 g
Vezels 0.6 g
Verzadigd vet 9.8 g
Koolhydraten 32.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...