Torta salata agli spinaci

Torta salata agli spinaci

4.7 175 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 30min
8 porzioni

Ingrediënten

Pasta brisée
  • 300 g di farina tipo 00
  • 150 g di burro a pezzi piccoli
  • 1 cucchiaino di sale
  • 100 g di acqua
Ripieno
  • 1000 g di spinaci freschi
  • 120 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 4 uova
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi)
  • ½ cucchiaino di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 porzione

Natrium 85 mg
Eiwitten 9.3 g
Calorieën 1033 kJ / 249 kcal
Vetten 16 g
Vezels 1.8 g
Verzadigd vet 8.7 g
Koolhydraten 16.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...