Crostata salata tricolore

Crostata salata tricolore

4.8 277 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 30min
8 fette

Ingrediënten

Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
  • 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
  • ½ cucchiaino di sale
  • 45 g di acqua fredda
  • 150 g di farina tipo 00
Ripieno
  • 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
  • 3 foglie di basilico fresche lavate
  • 1 uovo
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 250 g di formaggio fresco spalmabile
Terminare la preparazione
  • 150 g di zucchine a rondelle 2 mm
  • 200 g di pomodori datterino a metà
  • olio extravergine di oliva q.b.
  • 1 pizzico di sale
  • ½ cucchiaino di origano secco
  • 1 cucchiaino di zucchero di canna
  • 1 burrata (optioneel) da 200 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 fetta

Natrium 485.2 mg
Eiwitten 10 g
Calorieën 1371.1 kJ / 327.8 kcal
Vetten 25.1 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 11.3 g
Koolhydraten 16.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...