Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pasta brisée all'olio extravergine di oliva
- 150 g di farina tipo 00
- 60 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- ½ cucchiaino di sale
- 45 g di acqua fredda
Ripieno
- 20 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 3 foglie di basilico fresche, lavate
- 250 g di formaggio fresco spalmabile
- 1 uovo
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 150 g di zucchine, a rondelle 2 mm
- 200 g di pomodori datterino, a metà
- 1 pizzico di sale
- 1 cucchiaino di zucchero di canna
- ½ cucchiaino di origano secco
- 1 burrata da 200 g (optioneel)
- Voeding
- per 1 fetta
- Calorieën
- 1371.1 kJ / 327.8 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 11.3 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 485.2 mg
Alternatieve recepten
Strüdel salato con mele, speck e formaggio Asiago
1h 30min
Torta salata tricolore
1h 20min
Crostata salata ai peperoni con mozzarella e basilico
1h 30min
Quiche ai peperoni e pomodori
1h 30min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Crostata di pomodori con pesto
1h 30min
Torta salata asparagi e ricotta
1h
Focaccine ricotta e uva
40 min
Torta salata con melanzane e pomodoro
1h
Girelle di sfoglia con spinaci e Feta
1 Std. 10 Min
Torta salata funghi e patate
1h 30min
Girelle di sfoglia con crema di zucca e speck
2 Std. 15 Min